POZOR! Necijepljeni se razboljevaju u blizini cijepljenih (“shedding”)

“Moj idiotski muž je primio obje doze…u subotu smo bili prvi put intimni i ja sam imala alergijsku reakciju…”

Ovaj fenomen se počinje primjećivati u Americi. Kako kasnimo koji mjesec za njima, ovo bi se kod nas moglo uočavati tek u ljeto-jesen. [već ima i kod nas, vidi komentar čitatelja]. Ako vas necijepljene zadese neke čudne stvari koje koincidiraju s kontaktima s cijepljenima…. onda se sjetite ovog članka.

…mislim da je bilo zbog toga. Trbuh mi je izgledao kao da sam progutala košarkašku loptu. Cijelo tijelo gorjelo i znojenje. Izbile su mi otkline po licu i vratu. Grlo i jezik me mučilo…trebalo mi je 3 dana da opet normalno dišem

Naravno, najprije ti ljudi sami sebi ne vjeruju i ne povezuju stvari. Ali kako je sve više slučajeva, postaje vjerojatnije da cijepljeni “emitiraju” svoje proizvedene spike-proteine dahom, kožom…, za koje su u Covid-cjepivu dobili uputu da ih poput tvornice proizvode u nedogled (bez tipke za isključivanje).

Ovi spike-proteini štete ljudskim tijelima (na 28 tkiva). Zbog sličnosti genetske upute, oni posebno utječu na muški i ženski reproduktivni sustav. Do sada je izgledalo da se necijepljenjem može izbjeći ta njihova depopulacijska nakana, te pusti ovce da idu u propast. Sada ispada da su se globalisti osigurali da cijepljeni “transmitiraju” taj depopulacijski spike-protein na sve necijepljene oko sebe. Posebno su žene osjetljive na to. Kao uostalom općenito na cjepivo: duplo više prijava nego muškarci. Covid više kosi muškarce. Dakle, Covid su napravili “za dečke”, a cjepivo za Covid su napravili “za cure”,

Što ta transmisija od cijepljenih na necijepljene znači, bolje i ne misliti,

Već postoje ideje razdvajanja cijepljenih od necijepljenih, segregacije. Ali sumnjam da će to napraviti jer onda nestaje izgovor da su im necijpljeni krivi što se razboljevaju. Kakvi već jesu, cijepljeni bi se rado odvojili od “opasnih” necijepljenih i nosili maske u nedogled. Iako su se oni cijepili upravo da bi se “zaštitili” od te bolesti. No, dolazi vrijeme da će više u Covid-bolnicama biti cijepljenih bolesnika nego necijepljenih. Naravno, kažu sada pametni liječnici, nije to neočekivano (!) da cijepljeni obole od Covida. Ali imaju blage simptome… [ali su apsolutno sigurni u svoju hipotezu da bi necijpeljeni imali teže oblike… to je ta, kao, naklapajuća znanost fukaragrafskog tipa]

S obzirom na “shedding”, moglo bi se desiti da na kraju bude obratno: da necijepljeni počnu (intuitivno) izbjegavati cijepljene čim uoče uzorak – da se razboljevaju u prisutnosti cijepljenih. “Organski ne podnositi” nekoga postaje realnost, zahvaljujući Covid-cjepivima.

O učinku sterilizacije iz ovog “sheddinga” bojim se i razmišljati. Još samo da počnu i djecu cijepiti protiv Covida (makar ona nemaju problema s Covid-om, a nadobudnih roditetelja ima), koja će to onda “transmitirati” to necijepljenoj djeci… i onda smo završili s civilizacijom. Svest će nam broj na željeni. Tako da farse s “klimatskim promjenama” više neće trebati.

Izvor: Dr. John Coleman is a famous Intelligence Officer from the CIA who wrote a book titled ‘The Committee of 300‘. Vidi još: https://www.truthcontrol.com/dr-john-coleman

[UPDATE] Nastavak ove teme je ovdje: “Necijepljeni se razboljevaju od (zbog) cijepljenih (2)


6 misli o “POZOR! Necijepljeni se razboljevaju u blizini cijepljenih (“shedding”)

Add yours

  1. Dvojica znanstvenika zviždača iz Pfizera i Moderne su izjavili da cjepivo mijenja DNK primatelju i da je isti i dalje još podloženiji bolestima a posebno kao i širitelj raznih zaraza prema necijepljenima. Zato , treba izbjegavati bliske kontakte s cjepljenima . Znam da je to teško ali nekako što dalje od njih. Ja osobno to prakticiram na svoj način

  2. ovo što piše u članku je sve nažalost istina i ja tome svjedočim i žrtva sam toga od početka ožujka ove godine. više puta sam bila u blizini cijepljenih, za one kod kojih znam koje je cjepivo u pitanju, to je bio Pfizer, i više puta sam se “zarazila” nečim i imala svakakve simptome. samo bih se htjela nadovezati da je jednom nakon simptoma mi izašla isto tako modrica od 2 cm na lijevoj nozi koja je trajala tjednima, a nigdje se nisam udarila, bila je jako bolna i još uvijek je bolna kao da je potkožni hematom, mada je modrica prošla, više se ne vidi. znala sam da je od cijepljene osobe jer uvijek su simptomi povezani s krvnim žilama, nekakvo probadanje bude u prstima na ruci i na stopalima. imala sam i druge simptome, bolovi u jajnicima, pogoršanje zamućenja vida, bol u ušima ili pulsiranje, a prilikom prvog puta kad sam vjerojatno najviše toga udahla mislim da sam imala koronu i simptomi su bili respiratorni i jake zimice koje su trajale mjesec dana

  3. Zorislave, malo sam razmišljao o Vašem komentaru i vjerojatno ste u pravu. Dogodile su se dvije stvari koje nisam odmah mogao protumačiti, a ovaj članak mi se odmah učinio savršeno logičnim objašnjenjem, nisam uopće dobro promislio.
    Ne znam više ni sam što bih o svemu mislio. Sve ono što slušam na tv-u i na glavnim portalima zaista nema nikakve logike. Upitna je i istinitost svih ovih informacija na ovom blogu. Autor se niti ne potpiše, pa realno bez posljedica može napisati bilo što. Međutim pratim već neko vrijeme što autor ovdje piše i njegovi tekstovi mi se čine logičnim. A osim toga autor si daje truda i konkretnim brojevima i primjerima dokazuje svoje tvrdnje.
    Nažalost, pravu istinu o ovoj sprdačini od bolesti vjerojatno nećemo nikada saznati, samo različite interpretacije dostupnih informacija.

  4. To što vašem sinu ide krv na nos, meni se je u djetinjstvu isto dešavalo, to je čišćenje organizma i krvi, ne mora uopće biti vezano uz bilo kakva cjepiva. Upitajte se ljudi, da li je taj članak uistinu dobronamjeran, alergije su se javljale i proteklih godina u velikom dijelu populacije, zašto je sad čudno ako netko ima alergiju? Ne nasjedajte takvim glupostima. Takav članak meni se čini služi za ono razmišljanje – ako se i ja cijepim, onda mi neće biti ništa. Ali to je sve do samog čovjeka, tko se osjeća ugroženim, slobodno neka se cijepi.

  5. Bože dragi, ako je ovo istina to je užasno! Moj punac je prije dva tjedna dobio prvu dozu azre zenice, ja nisam (nitko od mojih ukućana nije i ne planiramo).
    Prošlu subotu punac i ja smo pospremali šupu i bili smo cijeli dan zajedno (s nama je bio i jedan od mojih sinova, četverogodišnjak). U ponedjeljak sam primijetio modricu na desnoj nadlaktici. Ne sjećam se da sam se udario kad smo pospremali (premda neću isključiti niti tu mogućnost), ali ja inače nisam sklon modricama čak niti kad se udarim. To mora biti zbilja jak udarac da se meni modrica pozna. Ova modrica je velika 2 cm i intenzivno plava, izgleda kao da me netko udario baseball palicom, a takav udarac bih vjerojatno zamijetio (modrica me uopće ne boli na dodir).
    Međutim, ono što mi je više zabrinjavajuće je to što je mom sinu u nedjelju (dan nakon pospremanja) išla krv na nos (nije mu nikad do sad išla krv na nos sama od sebe, jedino kad je norio pa se udario). Tri puta sam ga pitao je li se udario, kaže da nije. Inače je zdravo dijete.
    Sad ću stvarno obratiti pozornost. Ako je ovo istina, ja stvarno ne znam koje je rješenje. Ne mogu dedu izolirati iz naših života, a opet da nam ugrožava zdravlje svojim prisustvom to je katastrofa.

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑